Ar riteni tumsā sabrauc zaķi un salauž roku

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tumsā cieš mazāk aizsargātie satiksmes dalībnieki - gājēji un velosipēdisti. Kāda riteņbraucēja Alūksnes pusē pat pamanījusies sabraukt zaķi.

Līdz šim ātrās palīdzības ārstiem nācies steigties palīgā tikai automašīnu vadītājiem un pasažieriem, kuri saskrējušies ar meža zvēriem, taču Alūksnes novadā kāda velosipēda vadītāja guvusi nopietnas traumas pēc nelielas sadursmes ar meža iemītnieku.

Satiksmes negadījumā iet bojā riteņbraucējs un cieš vēl divi cilvēki

Satiksmes negadījumā Rēzeknes novada Maltas pagastā trešdien bojā gājis velosipēda vadītājs, kā arī cietušas divas gājējas.

Negadījums notika, kad 1992.gadā dzimis automašīnas «Audi A8» vadītājs, notrieca aptuveni 65 līdz 70 gadu vecu velosipēdistu, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Riteņbraucēja personība nav noskaidrota.

Tāpat šā rezultātā cieta gājējas, kuras nogādātas slimnīcā - 1968. gadā dzimusi sieviete un 2001. gadā dzimusi meitene.

Pēc sadursmes ar riteņbraucēju automašīna sānslīdes rezultātā uzbrauca abām gājējām.

Pašlaik uzsāktajā kriminālprocesā notiek izmeklēšana, kuras ietvaros policija skaidros notikušā precīzus iemeslus, tajā skaitā arī automašīnas braukšanas ātrumu negadījuma brīdī.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu