Dāvis atgriežas mājās!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mazo Dāvi jau pēc divām dienām izrakstīs no Filadelfijas Bērnu slimnīcas un viņš atgriezīsies mājās! Mediķi sākotnēji prognozēja, ka zēnam Amerikas klīnikā nāksies pavadīt vismaz pusotru mēnesi. Taču Dāvis atveseļojas pārsteidzoši ātri.

«Dāvis atgūst veselību straujāk nekā prognozēja. Esam bezgala priecīgi un pozitīvi pārsteigti, ka viņš brauc mājās tik drīz,» priecājas Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Fotogrāfijās, kas tapušas

dienā, kad no vēdera un plaušām izņēma drenes, Dāvis smaida un rāda abus īkšķus!

Pēc gandrīz vairāk nekā ilga perioda, viņš atkal var pats nostāvēt!

Dāvja mamma: «Ļoti labi. Viņš gaida, kad varēs braukt mājās. Viņš sācis arī nedaudz staigāt. Mediķi uzskata, ka nav vajadzības palikt šeit. Novērošanu un ārstēšanos var izdarīt Latvijā."

Ārsti vēl meklē cēloni, kā dēļ Dāvim radās smagi veselības sarežģījumi. Taču jau

skaidrs, ka tā nav kardioloģiska saslimšana kā bija domāts sākotnēji.

Visticamāk, jau pirmdien Dāvi izrakstīs no Filadelfijas Bērnu slimīcas, kur decembra vidū veica operāciju par Latvijas iedzīvotāju saziedoto naudu un valsts atvēlētajiem līdzekļiem.

«Pirms mēneša prognozēja ,ka Dāvim būs jāpavada pusotrs mēnesis. Izrādījās, ka Dāvis atgūst veselību straujāk nekā prognozēja. Esam bezgala priecīgi un pozitīvi pārsteigti, ka viņš brauc mājās tik drīz,» stāsta Dambiņa.

Šobrīd Bērnu slimnīcas fonds meklē avioreisu, ar kuru puisēns varētu atgriezties mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu