Pie lielveikala tirgo, iespējams, zagtas smaržas. Nepērc!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā pie tirdzniecības centra «Stockmann» tirgo, iespējams, zagtas smaržas. Tā vismaz apgalvo smaržu tirgoņi. Viņi apgalvo, ka smaržas esot oriģinālas. Esi uzmanīgs, un nepērc smaržas no, iespējams, zagļiem vai viltvāržiem, jo visticamāk lētās smaržas ir viltotas! Video apskatāms tikai pilnajā TVNET versijā.

Cenas par šīm itkā oriģinālajām smaržām nav noteiktas, ir iespēja kaulēties. Vismaz slēptajā videonovērošanas kamerā tas ir piefiksēts – sakumā smaržas piedāvā par 50, bet vēlāk par 20 EUR.

Smaržu iepakojumiem ir pielīmētas veikala «Stockmann» cenu zīmes!

Tirdzniecības centra «Stockmann» pārstāvis Juris Prančs nevar komentēt slēptajā kamerā piefiksēto smaržu tirdzniecību, kas, iespējams, nāk no «Stockmann» veikalu plauktiem. Viņš piebilst, ka veikala apmeklētāji veikala telpās var justies pilnībā droši. Ja tirdzniecības centra apsargi piefiksē jebkāda veida pārkāpumus, vainīgie likuma ietvaros tiek nogādāti Valsts policijā.

Valsts policijai nav datu, cik daudz zagļu pieķerti šogad un pērn Rīgas tirdzniecības centros. Tomēr garnadžiem ir jārēķinās, ka par zādzībām draud brīvības atņemšana līdz pat diviem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu