Suņa piekaušanā un izvarošanā vainotais vīrietis atrasts miris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

42 gadus vecais vīrietis, kurš tika turēts aizdomās par suņa nozagšanu, piekaušanu un izvarošanu, atrasts miris savā dzīvesvietā.

Telekompānijas LNT raidījums «Degpunktā» trešdien vēsta, ka suņa seksuālā izmantošanā un piekaušanā vainotais vīrietis miris pirms vairāk nekā nedēļas, turklāt

vīrieša mirstīgās atliekas bijušas dzīvoklī jau sadalīšanās stadijā.

Pagaidām nav skaidrs, kādos apstākļos vīrietis gājis bojā – iespējams, viņš nogalināts, bet varbūt izdarījis pašnāvību.

Kad raidījuma «Degpunkts» reportieris ierodas vīrieša dzīvesvietā un jautā viņa tēvam par notikušo, viņš nespēj atbildēt: «Nekas nenotika. Dēls aizgāja, nezinu kur, - pie draugiem.» Dzīvoklī Igora gulta apklāta ar segu, bet pie tās zemē nepārprotami redzama asins peļķe.

Tāpat raidījumam neoficiāli zināms, ka, visticamāk, vīrietis nozagto suni tomēr nav izvarojis.

Kā vēstīts, janvāra sākumā sabiedrību satrieca ziņa, ka kāds vīrietis Rīgā, iespējams, nozadzis un izvarojis suni. Noziegumā vainotais Igors gan toreiz savu vainu noliedza.

Vīrietis toreiz stāstīja, ka suni nozadzis, jo viņam bijis «vientuļi», un viņš vēlējies sev blakus «draugu».

Igors neko īpašu savā dzīvē nedarīja - viņš dzīvoja bez pieraksta māsas dzīvoklī Ķengaragā, Prūšu ielā, un baudīja dzīvi, iegādājoties lētu alkoholu tuvējā veikalā

Dienas vīrietim pagāja vientulībā, bez draugiem, pie viņa ciemos kāds atnāca ļoti reti. Tieši tādēļ Igors pie veikala «Mego» esot savācis tur sēdošo suni - viņš esot gribējis to «pieradināt un sadraudzēties».

«Piedzēries iznācu no veikala «Mego», gribēju salāpīties. Ieraudzīju sunīti, domāju - iedošu desu, acis tādas labsirdīgas.Turklāt suns bija bez uzpurņa, tāpēc pateicu, ka iesim desu uzēst.»

Vīrietis neatcerējās, kā ticis mājās, bet, kad atnācis, puse no desas luņķa jau esot bijusi apēsta.

Mājās Igors nedaudz esot paspēlējies ar suni un nekas īpašs neesot noticis.

«Goda vārds, saku - garlaicīgi bija vienam, laikam sagribēju draugu. Nesaprotu, kāpēc tā sanāca, ka mani apvaino kaut kādā izvarošanā, nu kāpēc?» Igors ir neizpratnē.

Pēc sīkākas iztaujāšanas vīrietis gan sāka pamazām atzīt, ka suni pamatīgi iekaustījis, jo suns esot «iekodis viņam».

Igors neveikli taisnojās, ka viņš «sadusmojies un sunim iesitis dažas reizes», izdzirdot, ka suņa ķermenītī kaut kas nokrakšķ. Bet viņš neesot vēlējies, lai kas tāds notiktu. Nekādas seksuālas uzmākšanās gan neesot bijis. Viņš ļoti nožēloja notikušo.

Kaimiņi Igora nožēlai gan neticēja, neticēja arī tam, ka vīrietis nav suni seksuāli izmantojis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu