Traģiska avārija Ogres rajonā: Viņš lidoja garām kā lādiņš

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdienas rītā Ogres rajonā notikušajā divu kravas automašīnu avārijā pamatīgi paveicies trešā kravas auto vadītājam, kura spēkrats avārijā nav cietis, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Šīs automašīnas šoferis ir satriekts - viss noticis negaidīti, bijis tumšs, bet pēkšņi «tāds kā gaismas uzplaiksnījums». Šoferis stāsta, ka braucis aiz vienas no avārijā iesaistītajām kravas automašīnas, un tumsā nekas nav bijis redzams, pēkšņi notikusi sadursme.

Atšķirībā no teju visām janvārī notikušajām smagajām avārijām, šoreiz ceļš nav bijis pārāk slidens. Iespējams, ka vainojamas sliktas kvalitātes riepas, vai ātrums. Tāpat, iespējams, ka viens no šoferiem pie stūres iesnaudies, auto atsities pret ceļa apmali un ielidojis pretējā joslā.

Neskartā auto vadītājs uzskata, ka dzimis laimes krekliņā: «Viņš lidojam man virsū, es piespiedos pie maliņas, un viņš palidoja man garām. Viņš jau lidoja kā nekontrolējams lādiņš.»

Jau ziņots, ka otrdienas rītā notikusi divu smago automašīnu sadursme Ogres rajonā. Valsts policijā informē, ka informācija par negadījumu saņemta plkst.7.15. Uz šosejas Tīnūži-Koknese pagriezienā uz Ogresgalu ceļu satiksmes negadījumā iesaistītas divas kravas automašīnas.

Plkst.7.17 abos virzienos tika bloķēta satiksme. Pulksten 15.15 kustība pilnība atjaunota.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola pastāstīja, ka negadījumā miris aptuveni 60 gadus vecs vīrietis, kurš guvis ļoti smagas traumas, tostarp politraumu.

Transportēšanas laikā uz stacionāru vīrieša stāvoklis pasliktinājies vēl vairāk un iestājusies klīniskā nāve. Reanimēšanas pasākumi bijuši nesekmīgi un vīrietis miris ceļā uz slimnīcu. Cietis arī vēl viens vīrietis, kurš negadījumā guvis vairākas traumas, taču viņš ir pie samaņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu