Motosezonas atklāšanā piedalās aptuveni 4000 dalībnieku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2015.gada motosezonas atklāšanā piedalās aptuveni 4000 dalībnieku, pastāstīja Latvijas Motoklubu asociācijas (MCA) sekretārs Arnis Blodons.

Kā sezonas atklāšanas preses konferencē norādīja MCA prezidents Aigars Freimanis, šajā sezonā «nav nevienas brīvas nedēļas, kad var aiziet parakt kartupeļus vai aiziet apgriezt tantei nagus, katru nedēļu kaut kur jābrauc ar motociklu.»

Viņš stāstīja, ka viens no lielākajiem pasākumiem šogad būs «Kurland bike meet», kurš notiks 18.jūlijā, kā arī pasākums «MC Vēja Brāļu ordenis - Jūras Priede», kas notiks Saulkrastos, 8.augustā. Plašāku sezonas pasākuma programmu iespējams aplūkot asociācijas mājas lapā.

Tāpat MCA valdes loceklis Uģis Spēlmanis klātesošajiem atgādināja, ka

ziemas laikā, iespējams, braukšanas iemaņas ir nedaudz zudušas, tāpēc, braucot, «jāapdomā meistarība, un nevajag skriet tai pa priekšu».

Jau ziņots, ka šodien Rīgā ar motociklu parādi tiks atklāta 2015.gada motosezona, informēja pasākuma organizētāji.

Plkst.13 sākās parāde pa Rīgas ielām. Brauciens plānots maršrutā: TC «Mols» Krasta ielā, Salu tilts, Mūkusalas iela, Trijādības iela, Raņķa dambis, Vanšu tilts, Valdemāra iela, Pils laukums, Torņa iela, Pils laukums, Muitas iela, 11.novembra krastmala.

11.novembra krastmalā, sākot no plkst.13.40 plānotas dažādu motosporta veidu prezentācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu