VIDEO! Jaunumiem bagāta šogad Ceļotāju diena Ķemeru nacionālajā parkā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ik gadu maija sākumā Ķemeru nacionālajā parkā norisinās Ceļotāju diena, dāvājot parka un tās apkārtnes apmeklētājiem iespēju to iepazīt no jauna un piedalīties dažādās aktivitātēs par draudzīgāku samaksu vai pat bez maksas.

Šogad Ceļotāju diena notika 9.maijā. Programma bija vēl plašāka un daudzveidīgāka kā iepriekšējos gados. Tā piemēram, restorānā «Neptūns» bija iespēja noskaidrot ko vairāk par dabas sniegtajiem pakalpojumiem – kas tie tādi vispār ir, ko dod un vai tos var izmērīt. «Meža mājā» notika neparasts koncerts bērniem kopā ar Robertu Gobziņu, kas aicināja doties ceļojumā ne tikai pa Ķemeru nacionālo parku, bet visu pasauli. Pirmo reizi Ceļotāju dienas ietvaros varēja arī ko vairāk uzzināt par īstu, visām prasībām atbilstošu pirtī iešanu. Bet jau otro gadu Ceļotāju dienas ietvaros bija iespēja izmēģināt, kā tas ir - būt zirga mugurā. Un, iespējams, pats galvenais – tika atjaunota tradīcija rīkot noslēguma pasākumu, kura ietvaros visi ceļotāji tika aicināti dienas beigās sapulcēties kopā un apmainīties iespaidiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu