Ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki; pieķerti 17 dzērājšoferi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki, savukārt 17 autovadītāji pie stūres bija sēdušies dzērumā, bet viens - narkotisko vielu reibumā, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Rīgā, Maskavas un Taisnās ielas krustojumā, vakar plkst.18 autobusa «Setra» vadītājs uzbraucis ceļa alumīnija konstrukcijai, sabojājot to. 1950.gadā dzimušajam vīrietim bija veselības problēmas, viņš nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sanita Malēja informēja, ka 65 gadus vecajam vīrietim brauciena laikā apstājusies sirds, un tādējādi arī noticis negadījums.

Ierodoties notikuma vietā, mediķi veikuši reanimācijas pasākumus, kas izrādījušies veiksmīgi. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Savukārt Vecumnieku novada Liepkalnos vakar plkst.15:49 kāds 1974.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu «VW Golf», netika galā ar tās vadīšanu, nobrauca no ceļa un iebrauca kokā. Autovadītājs nogādāts slimnīcā.

Policija vakar uz Latvijas autoceļiem pieķērusi 17 šoferus, kas pie stūres bija sēdušies dzērumā, bet vēl viens atradies narkotisko vielu reibumā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 157 autovadītāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu