Pārdaugavas pusē pirms Vanšu tilta veidojas lieli sastrēgumi; uz Salu tilta notikusi avārija

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai uzbrauktu uz Vanšu tilta Rīgā, virzienā no Pārdaugavas uz centru, autovadītājiem šorīt jābūt ļoti pacietīgiem, jo tuvējās ielās izveidojušies lieli sastrēgumi. Pamatīgi sastrēgumi veidojas arī mēģinot iebraukt Rīgā no Jūrmalas puses, turklāt Latvijas radio ziņo, ka uz Salu tilta arī notikusi avārija, kas papildus apgrūtina satiksmi.

Piemēram, Raņķa dambis, kas savieno Balasta dambi ar Valdemāra ielu, virzienā uz Vanšu tiltu ir pilnībā aizpildīts ar automašīnām.

Tikmēr Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) apkārtnē, kur šodien un rīt paredzēti galvenie Austrumu partnerības samita pasākumi un tādēļ noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi, pagaidām būtiski sastrēgumi neveidojas.

Daži autovadītāji gan, visticamāk, nav informēti par satiksmes ierobežojumiem un mēģina uzbraukt uz Akmens tilta, taču policisti automašīnas novirza pa Uzvaras bulvāri prom no centra.

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki ir pilnībā slēguši Trijādības ielu, lai gan izpilddirektora rīkojums paredz, ka šī iela jāslēdz vien posmā no Staraja Rusas ielas līdz Kuģu ielai, savukārt posmam no Staraja Rusas ielas līdz Raņķa dambim vajadzētu būt brīvi pieejamam. RPP darbinieki šorīt autovadītājiem neļāva nogriezties no Raņķa dambja uz Trijādības ielu. Tikai pēc aģentūras LETA jautājuma, kādēļ šajā ielas posmā transportlīdzekļi netiek ielaisti, pašvaldības policisti autovadītājiem sāka uzdot jautājumus, kāpēc viņi grib nogriezties no Raņķa damja uz Trijādības ielu.

Uz Salu tilta virzienā no Pārdaugavas uz centru satiksme ir daudz lēnāka nekā ikdienā šajā laikā. Automašīnu uz tilta ir daudz vairāk, līdz ar to sastrēgumi ap plkst.7.30 sākās jau Mūkusalas apļa rajonā. Papildus tam satiksmi apgrūtina arī uz Salu tilta notikusi avārija, ziņo Latvijas radio.

Kā novēroja TVNET, automašīnu plūsma tikpat kā nekustas arī uz Jūrmalas šosejas, sākot no lielveikala «Sky»; arī Lielirbes ielā gar veikalu «Spice» izveidojies pamatīgs «korķis». Sastrēgums izveidojies arī Kārļa Ulmaņa gatvē un uz Ulmaņa gatves pārvada.

Sastrēgums Kārļa Ulmaņa gatvē
Sastrēgums Kārļa Ulmaņa gatvē Foto: TVNET
Sastrēgums Lielirbes ielā
Sastrēgums Lielirbes ielā Foto: TVNET

Ievērojami apgrūtināta satiksme ir arī Zolitūdē un citviet Pārdaugavā.

Kā ziņots, šodien un rīt Rīgā notiek viens no svarīgākajiem prezidentūras ārpolitiskajiem augsta līmeņa pasākumiem - Austrumu partnerības samits, kura dēļ galvaspilsētā ir noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu