Gada neveiksmīgākie mūziķu kritieni uz skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no šā gada lasītākajām ziņām portālā TVNET, katrā ziņā sadaļā «Mūzika» jau nu noteikti, ir popzvaigznes Madonnas neveiksmīgais kritiens šā gada «Brit Awards» ceremonijā. Ja jau jums patīk vērot, kā mūziķi klūp un krīt, piedāvājam nelielu apkopojumu par šā gada neveiksmēm uz skatuves.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

U2 ģitārists koncertā nokrīt no skatuves

Īru rokgrupas U2 ģitārists «The Edge» šomēnes nokritis no skatuves pasaules turnejas pirmajā koncertā. 53 gadus vecais mūziķis nokrita, kad fani pēc koncerta beigām «Rogers» arēnā vēlreiz uzsauca grupu uz skatuves. Internetā ievietotajā video redzams, kā «The Edge» staigā pa neparastās formas skatuves malu un viena nepareizi pasperta soļa dēļ nokrīt no tās.

Vēlāk ģitārists publicēja sociālajos tīklos fotogrāfiju ar savu nobrāzto roku. «Neredzēju malu, bet man viss kārtībā!» viņš raksta.

Šī varēja būt visīsākā kādas grupas turneja, ja Edžs būtu guvis nopietnāku traumu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ariana Grande paklūp

Neliela ķibele uz skatuves Toronto gadījusies amerikāņu lakstīgalai Arianai Grandei (Ariana Grande), kura neveiksmīgi paklupa dziesmas «Bang Bang» laikā. Kritiens nebija nopietns, un Ariana, būdama īstena profesionāle, neapjuka un turpināja uzstāšanos. Iespējams, pie vainas augstie papēži.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Britnija Spīrsa savaino potīti

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (Britney Spears) šogad savainojusi potīti, sniedzot faniem šovu Lasvegasā. Britnija piedalās ļoti daudzos šovos, daudz dejo un ir ļoti aktīva uz skatuves ar saviem dejotājiem, bet šoreiz dziedātājai uz skatuves neveicās un viņa nokrita. Viņa turpinājusi dejot, bet kāja sāpēja, jo bija pārrautas saites.

Pēc šīs traumas Britnija staigāja ērtos sporta apavos un traumas dēļ atcēlusi dažus no saviem šoviem.

 
Foto: Scanpix/Reuters

Madonnas kritiens

Izpildot jauno singlu «Living for Love», 56 gadus vecā dīva piedzīvoja pamatīgu kritienu atmuguriski, kad dejotāji parāva viņu aiz apmetņa. Lai arī kritiens izskatījās potenciāli ļoti traumatisks, dziedātāja neapjuka un pēc brīža turpināja performanci.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Grupas «Rapture Ruckus» solista neveiksmīgais lēciens

Hiphopa/roka grupas «Rapture Ruckus» solista neveiksmīgais lēciens krietīgās mūzikas festivālā «Clou» šā gada janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu