Lielisks noskaņojums Paikspīkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Treniņbraucieni pirms galvenajām Paikspīkas sacensībām ir noslēgušies un patlaban DriveeO komandā noskaņojums ir lielisks. Tā stāsta komandas inženieris Kristaps Dambis.

Vēl priekšā ir sestdiena un svētdiena, kad risināsies vissvarīgākie notikumi un, kas zina, varbūt tieši latviešiem šogad izdosies pārrakstīt turpat gadsimtu seno sacīkšu (pirmo reizi tās norisinājās 1916.gadā) vēsturi. Pats Kristaps Dambis saka, ka treniņi ir bijuši lieliski un ar katru dienu elektriskais prototips PP03 kļūst aizvien labāks. Pareizāk sakot, PP03 pilots Rīss Millens aizvien aizvien labāk izprot savu braucamo.

Pat, ja pēc pirmā brauciena tā pilots Rīss Millens atzīst, ka auto ir par ātru, tad tagad ir atrasts pareizais regulējums un ar nepacietību tiek gaidīts starts. Kas interesanti, Drive eO jau tagad runā par piedalīšanos arī nākamā gada Paikspīkas kalnā braukšanas sacensībās.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu