Indonēzijas militārā transporta lidmašīnas katastrofas upuru skaits sasniedz 141

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bojāgājušo skaits Indonēzijas gaisa spēku transporta lidmašīnas katastrofā, kas otrdien notika Sumatras salas Medanas pilsētā, ir pieaudzis līdz 141 cilvēkam, trešdien paziņoja policija.

«Mēs esam saņēmuši 141 līķi,» sacīja policijas ierēdnis Agustinuss Tarigans slimnīcā Medanas pilsētā.

Gaisa spēki precizēja, ka lidmašīnā katastrofas brīdī bija 122 cilvēki, tai skaitā 12 apkalpes locekļi. Iepriekš bija ziņots par 113 cilvēkiem šajā lidmašīnā.

Jau ziņots, ka lidmašīna «Hercules C-130» nogāzās un eksplodēja jaunceltā Medanas dzīvojamā rajonā neilgi pēc tās pacelšanās gaisā, nopostot ēkas un iznīcinot automobiļus.

Lidmašīna nogāžoties ietriecās masāžas salonā un viesnīcā. Glābēji iepriekš apstiprināja, ka ir gājuši bojā vismaz trīs cilvēki uz zemes.

Glābēji trešdien lietoja smago tehniku gruvešu novākšanai, meklējot bojāgājušos katastrofas vietā.

Lidmašīna izlidoja no gaisa spēku bāzes Medanā un pēc aptuveni divām minūtēm nogāzās piecu kilometru attālumā no šīs bāzes.

Medana ar 3,4 miljoniem iedzīvotāju ir trešā lielākā Indonēzijas pilsēta.

Pirms sešiem mēnešiem Indonēzijā Javas jūrā nogāzās aviosabiedrības «AirAsia» lidmašīna ar 162 cilvēkiem, kas visi gāja bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu