Asinspirts Baltimorā: netālu no universitātes sašauti četri cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltimoras policija ASV trešdien paziņoja, ka četri cilvēki ir sašauti un trīs no viņiem ir miruši apšaudē pie Mērilendas Universitātes Baltimorā teritorijas.

Detektīvs Rašvans Strongs paziņoja, ka vēlu otrdienas vakarā policija saņēmusi informāciju par apšaudi dažu kvartālu attālumā no Mērilendas Universitātes Baltimorā.

Strongs norādīja, ka policijas darbinieki atrada sievieti un divus vīriešus ar šautām brūcēm. Viens no vīriešiem un sieviete slimnīcā no gūtajām traumām nomira. Viena vīrieša nāve tika konstatēta jau notikuma vietā.

Slimnīcā ieradusies vēl viena cietusī ar šautu brūci. Strongs norādīja, ka sievietes veselības stāvoklis raksturojams kā stabils.

Mērilendas Universitātes Baltimorā mājaslapā ievietotajā paziņojumā teikts, ka divi šāvēji apturēja savus mikroautobusus pie cilvēku grupas, izkāpa no transportlīdzekļiem un sāka šaut, trāpot četrām personām.

Universitātes studenti aicināti apkaimē būt piesardzīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu