Noskaties: Sērfotājam uzbrūk haizivs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijas sērfotājs Miks Fannings pagājušās nedēļas nogalē piedzīvojis ļoti satraucošu brīdi, proti, viņam sacensību laikā Dienvidāfrikas Republikā uzbrukusi haizivs, vēsta raidsabiedrība BBC.

34 gadus vecais trīskārtējais pasaules čempions gatavojās startam, kad pēkšņi viņam no mugurpuses uzbruka haizivs, Fanningu nogāžot no sērfa dēļa. Cīņā ar plēsīgo zivi viņš uzvarēja un savainojumus neguva. Ūdenī austrālietis pat divreiz haizivij iespēris ar kāju.

«Cenšoties aizbēgt, es viņai iespēru. Ieraudzīju spuru un pēc tam gaidīju zobus. Vienkārši nespēju noticēt tam, ko redzēju,» žurnālistiem sacīja Austrālijas sērfotājs, kad sacensību apkalpojošais personāls bija nogādājis viņu krastā.

«Tas ir vissliktākais, ko jebkad esmu redzējusi atgadāmies ar kādu no manas ģimenes. Tas notika manu acu priekšā,» sacīja Fanninga māte. «Tas bija briesmīgi, es pārbijos.»

Sacensību organizatori atklāja, ka Fanningam uzglūnējušas divas haizivis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu