Sacensībās ASV traģiski gājuši bojā divi motobraucēji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Traģiskas motošosejas sacensības, kurās dzīvību zaudēja divi sportisti, svētdien aizvadītas leģendārajā Laguna Seca sacīkšu trasē Kalifornijas štatā, ASV.

Incidents, kurš laupīja divu no Spānijas ieradušos braucēju - Bernata Martineza (35) un Daniela Rivasa Fernandesa (27) dzīvības -, notika Superbike/Superstock 1000 klases otrā brauciena startā. Brīdī, kad sacensību tiesneši ieslēdza zaļās gaismas un 28 sportisti devās trasē, notikumu ķēdes reakcijā starp pieciem no viņiem notika sadursme.

Kā redzams video, braucēji un viņu superbaiki šajā brīdī kā rotaļlietas tiek izmesti ārpus trases. Diviem no viņiem avārija bija liktenīga.

Pērn izveidotā sacīkšu seriāla MotoAmerica pārstāvis Pols Karuters uzver, ka trases stāvokli negadījumā vainot nevar. Ja būtu bijušas kādas bažas, ka seguma dēļ ir apdraudēta braucēju drošība, sacensības būtu atceltas. Tāpat pagaidām nav zināms, vai tiks veikta notikušā apstākļu izmeklēšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu