Apšaudē kinoteātrī ASV Luiziānā: septiņi ievainoti, divi bojāgājušie

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Luiziānas štata Lafajetas pilsētā ceturtdien notika apšaude kinoteātrī, kurā šāvējs nogalinājis divus cilvēkus un septiņus ievainojis, bet pēc tam izdarījis pašnāvību, paziņoja policija.

Uguns tika atklāta kinoteātrī «Grand 16», kad tur tika demonstrēta filma «Trainwreck» («Vilciena katastrofa»), ziņoja Lafajetas laikraksts «Daily Advertiser».

Šāvējs bija baltais vīrietis vecumā no 50 līdz 60 gadiem, kurš miris no paša radīta ievainojuma, preses konferencē paziņoja vietējā policija.

Štata gubernators Bobijs Džindals mikroblogu vietnē «Twitter» paziņoja, ka ir runājis ar Luiziānas policijas pulkvedi par šo incidentu. Gubernators arī pauda atbalstu upuriem un policijai, piedaloties preses konferencē netālu no notikuma vietas.

Jau ziņots, ka Džeimss Holmss, kurš 2012.gada 20.jūlijā apšaudē kinoteātrī ASV Kolorado štata Auroras pilsētā nogalināja 12 un ievainoja 70 cilvēkus, ceturtdien ar zvērināto lēmumu tika atzīts par vainīgu pirmās pakāpes slepkavībā. Prāvā tagad notiek soda piespriešanas fāze, kurā Holmsam var draudēt nāvessods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu