TVNET video gada spilgtākie mirkļi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

2015. gadam izskanot, piedāvājam ielūkoties TVNET video gada spilgtākajos mirkļos, jo galu galā tieši šajā gadā mēs esam cītīgi filmējuši, ierakstījuši un montējuši, tā sakot, esam aizsākuši savu video ēru.

 
XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki
XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki Foto: TVNET

Gaidītākais Dziesmu un deju svētku pasākums - atceltais gājiens

Lai gan XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku gājiens oficiāli tika atcelts saistībā ar notikumiem Mežaparka estrādes noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumā, kura laikā noģībuši vairāki bērni, tajā piedalījās vairāki tūkstoši dalībnieku. Gājienā devās gan dziedātāji, gan dejotāji, gan kolektīvu vadītāji un katra novada pārstāvji.

 
''Stipro skrējiens'' 2015
''Stipro skrējiens'' 2015 Foto: Ekrānšāviņš

Izaicinājums, kurā jānotic pašam sev, jeb «Stipro skrējiens 2015»

«Stipro skrējiens» ir Baltijā vienīgais ekstremālais masu izturības skrējiens, kas noris jau kopš 2010.gada. Dalībnieki to raksturo kā fiziski grūtu pārbaudījumu, bet, atbalstot citam citu, beigu beigās ir liels prieks par paveikto!

 
Melleņu rokas
Melleņu rokas Foto: Ekrānšāviņš

Melleņu lasīšanas un šķirošanas triki

Vasarā, īstajā melleņu laikā, TVNET komanda izmēģināja dažādas interesantas ogošanas tehnikas un dalījās pieredzē ar jums, lai melleņu lasīšana veiktos raitāk un kvalitatīvāk.

 
Sēņošanas prieki
Sēņošanas prieki Foto: Ekrānšāviņš

Sēņošanas prieki

TVNET komandai patīk ne vien ogot, bet arī sēņot. Sēņošana darbojas pēc principa «kāds darbs, tāda alga», nekādi triki un jaunas tehnikas te nelīdzēs. Tādēļ šoreiz dalījāmies pieredzē!

 
Strūklakas pilsētā
Strūklakas pilsētā Foto: Ekrānšāviņš

Padomi, kā pārvarēt karstumu pilsētā

Aizvadot pirmo vasaras mēnesi, Latviju sasniedza arī tās karstums. Dalījāmies ar padomiem, kā izbaudīt patīkamo vasaras laiku, ja darba vai kādu citu iemeslu dēļ bijāt iestrēguši pilsētā.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Veikbords – lidošana pa ūdens virsmu

Aizvadītajā gadā TVNET izmēģināja savus spēkus dažādos sporta veidos, piemēram, veikbordā, kas Latvijā ir viens no populārākajiem ūdens sporta veidiem. Lūk, kā mums gāja!

 
Tverkotājas Latvijā
Tverkotājas Latvijā Foto: Ekrānšāviņš

Seksīgās Latvijas «tverkotājas»

Visā pasaulē populārs ir kļuvis seksīgais un provokatīvais dejošanas stils tverkings. Arī mūsu pašmāju daiļavas neatpaliek no pasaules labākajām «tverkotājām» jeb dibena kratītājām. Dejošanas pasniedzēja Renata Dzelme mums pastāstīja un parādīja, kas ir «twerk».

 
18. novembra salūts
18. novembra salūts Foto: TVNET

Latvijas valsts 97. dzimšanas diena

Svinot Latvijas Republikas proklamēšanas 97.gadadienu, Rīgā un visā Latvijā norisinājās plaša svētku programma, tostarp ziedu nolikšanas ceremonija, Nacionālo bruņoto spēku parāde, svinīgs pasākums pie Brīvības pieminekļa, kā arī daudzveidīgi koncerti, kopīga Latvijas himnas dziedāšana 11.novembra krastmalā un svētku uguņošana. TVNET visas dienas garumā piedāvāja sekot līdzi svētku aktualitātēm.

 
Baiba Broka intervijā TVNET
Baiba Broka intervijā TVNET Foto: Ekrānšāviņš

Gada aktrise Baiba Broka atklāj slidošanas sezonu kopā ar TVNET

Līdz ar decembra pirmo datumu TVNET uzaicināja Gada aktrises titula ieguvēju Baibu Broku izmēģināt spēkus slidošanā un parunāt par aktrises karjeru, triumfu «Spēlmaņu naktī» un sievietes spēju apvienot spožo dzīvi uz skatuves ar tik būtisko ģimenes dzīvi.

 
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Līdz šim nepublicētā īsākā TVNET auto recenzija

Un, lūk, arī pēdējais - līdz šim vēl nepublicēts TVNET video. Noskaties!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu