ASV uz autoceļa iet bojā vīrietis, kurš slimnīcās bērnus apmeklēja Betmena kostīmā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV vīrietis, kurš bija pazīstams ar pārģērbšanos filmu un komiksu varoņa Betmena tēlā, lai uzmundrinātu bērnus slimnīcās, gājis bojā uz autoceļa pēc tam, kad salūza viņa «Betmobīlis», vēstīja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

51 gadu vecais Lenijs Robinsons neapgaismotā autoceļa posmā Merolendas štatā izkāpa no savas automašīnas «Lamborghini», kas pielāgota, lai līdzinātos «krustneša apmetnī» ierastajam «Betmobīlim». Viņš vēlējās pārbaudīt sava spēkrata dzinēju, bet «Lamborghini» ietriecās kāda cita automašīna un vīrietis tika saspiests.

Viņš nomira notikuma vietā, vēstīja laikraksts «The Washington Post». Negadījums noticis svētdienas vakarā.

Merilendas štatā dzīvojošais trīs dēlu tēvs Robinsons strādāja uzkopšanas biznesā pirms iegādājās Betmena tērpu un spēkratu.

Savu brīvo laiku viņš pavadīja slimnīcās, kur apmeklēja slimus bērnus un pasniedza viņiem dāvanas.

2012.gadā Robinsons kļuva par interneta sensāciju pēc tam, kad tika publicēts policijas video, kurā viņš tiek apturēts pilnā Betmena tērpā, jo viņa automašīnai bija uzliktas «Betmobīļa» numura zīmes.

«Betmens ir vienīgais supervaronis, kuram nav superspēju,» savu varoņa izvēli skaidroja vīrietris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu