Noskaties: Teilores Sviftas koncertā viesojas Alanisa Morisete

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas koncertā uz skatuves kāpa Kanādā dzimusī dziedātāja Alanisa Morisete, lai kopīgi nodziedātu dziesmu «You Oughta Know». «Cilvēks, ko tūlīt aicināšu uz skatuves, savā desmitgadē diktēja mūzikas industrijas noteikumus. Viņa bija paraugs vairākām sieviešu-dziesmu autoru paaudzēm. Viņa mums iemācīja, ka vari būt ļoti, ļoti traks, ja vēlies. Nenoliedzami, ka bez viņas mūzikas daudzas dziesmu autores nesacerētu tādu mūziku, kādu viņas rada tagad,» koncertā teica Svifta.

Viņas kopā izpildīja Morisetes 1995. gada hitu «You Oughta Know».

Vēl Svifta uz skatuves aicināja amerikāņu kantrimūzikas grupas «Dixie Chicks» solisti Natāliju Mainsu.

Svifta maijā sāka «1989» pasaules koncertturneju, kas turpināsies līdz šā gada decembrim. Viņai uz skatuves pievienojusies dziedātāja Mērija Blaidža un grupa «Fifth Harmony», kā arī aktrises Džūlija Robertsa un Uzo Aduba, seriāla «Friends» («Draugi») aktieris Mets Leblanks, komiķis Kriss Roks un basketbolists Kobe Braients.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu