Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pasniegtas MTV video balvas. Sairusa šokē ar tērpiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2015. gada MTV video balvas nelika vilties. Daži strīdi slavenību starpā nolikti malā, daži uzjundīja kaislības ar jaunu sparu. Zvaigznes izvēlējās ierasties uz pasākumu krāšņos, dārgos tērpos, tomēr viena dāmīte - slavenā dziedātāja Mailija Sairusa (Miley Cyrus) bija izvēlējusies ierasties gandrīz kaila. Katrā ziņā, vadot ceremoniju, bijusī Disneja kanāla zvaigznīte šokēja ne vienu reizi vien, aizskatuvē pat atsedzot krūtsgalu.

Popzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) un repa dīva Nikija Mināža (Nicki Minaj) parādīja faniem, ka netur ļaunu prātu viena uz otru, un pat kopīgi uzstājās, izpildot «The Night Is Still Young» un mazliet arī «Bad Blood».

Savukārt Nikijas un Mailijas starpā strīds tikai turpinājās. Nikija savu kolēģi uz skatuves nosauca rupjā vārdā - «bi..ch».

Tomēr visas šīs nesaskaņas drīz piemirsās, jo katru reizi, kad kameras priekšā parādījās Mailija, viņas tērps kļuva arvien pieticīgāks.

Par MTV video balvas galveno uzvarētāju kļuva reperis Kanje Vests. «Video Vanguard» balvu viņš saņēma no Sviftas rokām, kura teica aizkustinošu runu, pieminot, ka Vesta albums «College Dropout» bijis pirmais, ko viņa ar brāli iegādājās iTunes.

Kanjes pateicības runa arīdzan bija interesanta. Tās laikā viņš atvainojās visiem, kurus aizskāris, un paziņoja, ka 2020. gadā piedalīsies ASV prezidenta vēlēšanās.

«Esmu nolēmis, ka 2020.gadā pretendēšu uz prezidenta amatu,» Vests paziņoja saraustītā pateicības runā. «Es miršu mākslas dēļ, savu uzskatu dēļ, un tas ne vienmēr būs pieklājīgi.»

«Es kaut ko uztinu,» teica Vests, dodot mājienu, ka pirms kāpšanas uz skatuves esot uzsmēķējis marihuānu. «Es zinu atbildi. Mēs esam tūkstošgades mijas bērni.»

Vests arī ieguva balvu kategorijā «Labākais video ar sociālu zemtekstu» par dziesmu «One Man Can Change the World», kas ierakstīta kopā ar reperi «Big Sean» un dziedātāju Džonu Ledžendu.

Ceremonijā pirmo reizi uzstājās dziedātāja Demija Lovato (Demi Lovato), izpildot savu aktuālo singlu «Cool for the Summer».

Par gada video atzīts Teilores Sviftas «Bad Blood».

Ceremoniju noslēdza pašas Mailijas uzstāšanās.

Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu