Apple pirmajā nedēļas nogalē pārdevis rekorddaudz jauno iPhone

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV informācijas tehnoloģiju kompānija «Apple Inc.» pirmdien paziņoja, ka pirmajā nedēļas nogalē pēc viedtelefona «iPhone» jaunāko modeļu nonākšanas tirdzniecībā pārdoti 13 miljoni tālruņu, kas ir rekordaugsts līmenis.

Uzņēmums viedtālruņu «iPhone 6S» un «iPhone 6S Plus» tirdzniecību piektdien sāka deviņos tirgos, tostarp Ķīnā.

Pirmdien «Apple» norādīja, ka šie telefoni no 9.oktobra būs pieejami vēl 40 valstīs, tostarp Itālijā, Meksikā, Krievijā, Spānijā un Taivānā.

««iPhone 6S» un «iPhone 6S Plus» tirdzniecības apjoms bijis fenomenāls, pārspējot visus iepriekšējos pirmās nedēļas nogales pārdošanas rezultātus «Apple» vēsturē,» sacīja kompānijas vadītājs Tims Kuks.

«Apple» arī paziņojis par jauniem līzinga un finansēšanas nosacījumiem ASV klientiem, kas, pēc analītiķu domām, varētu veicināt tirdzniecības apjomu un saīsināt pārejas ciklu uz jaunākām ierīcēm.

Kā ziņots, «Apple» jaunākos «iPhone» modeļus prezentēja šā mēneša sākumā Sanfrancisko notiekošajā mediju pasākumā.

«iPhone 6S» un «iPhone 6S Plus» ir tie paši izmēri kā iepriekšējiem modeļiem, taču tie piedāvās jaunas tehnoloģijas.

Viena no jaunajām tehnoloģijām ir «3D Touch» funkcija, kas reaģē uz spiedienu, kāds tiek izdarīts uz ekrānu, lai ļautu lietotājiem ielūkoties teksta ziņās un aplikācijās.

«iPhone 6S» aprīkots ar 4,7 collu ekrānu, kāds bija pieejams iepriekšējā modelī, un arī «iPhone 6S Plus» tiks piedāvāts ar to pašu 5,5 collu ekrānu.

Taču šiem tālruņiem ir krietni jaudīgāki procesori uzlabotas izšķirtspējas piedāvāšanai, izturīgāks stikls un jauns alumīnija korpuss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu