Hjū Džekmena bērni neatbalsta viņa vizuālās pārmaiņas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šīs nedēļas jubilāra aktiera Hjū Džekmena (Hugh Jackman) bērni neesot bijuši sajūsmā par viņa jaunāko lomu kino stāstā «Pens: Piedzīvojumi Nekurnekadzemē» («Pan»). Tajā slavenais austrāliešu aktieris, kurš šajā pirmdienā nosvinējis 47. dzimšanas dienu, atveido draudīgo Nekurnekadzemes valdnieku Melnbārdi.

Arī Latvijas kinoteātros šobrīd var vērot apbrīnojamās Hjū Džekmena vizuālās pārvērtības Melnbārža tēlā.

«Mana desmitgadīgā meita, pirmo reizi ieraugot mani grimā, krietni atkāpās. Tikai pēc brīža viņa uzdrošinājās pieskarties manai plikajai galvai. Savukārt 15 gadus vecais dēls noteica, ka man esot stulbākais darbs pasaulē,» bērnu reakcijas atklājis Hjū Džekmens.

Slavenais aktieris atzinis, ka ikdienā ir stingrs tēvs, tāpēc tik dramatiskas vizuālās pārmaiņas viņa bērnus patiešām varētu šokēt. Vienlaikus ir parādījušās baumas, ka tieši drastiskie vizuālā izskata nosacījumi ir viens no iemesliem, kādēļ Hjū Džekmens vairs nevēlas filmēties tādos episkos kino darbos kā «Vilkatis» («The Wolverine») un «X-Cilvēki» («X-Men»).

«Es nezinu, cik daudz olu baltuma omlešu vēl spēšu ieēst,»

atzinis aktieris, kurš līdz šim visus ir pārsteidzis ar fitnesa trenera cienīgu ķermeņa formu.

Arī filmā «Pens: Piedzīvojumi Nekurnekadzemē» Hjū Džekmens izceļas ar teicamu fizisko formu. Turklāt aizkulišu informācija liecina, ka aktieriem filmēšanās šajā neparastajā kino stāstā nebija viegla. Tas tāpēc, ka tā režisors Džo Raits turējās pie pārliecības, ka pat vissarežģītākās Nekurnekadzemes vietas ir jābūvē realitātē, nevis jāpaļaujas uz datorgrafiku. Rezultātā no aktieriem tika pieprasīta ļoti laba fiziskā sagatavotība un gluži vai akrobātiskas spējas.

Vizuāli ļoti krāšņā piedzīvojumu filma visai ģimenei «Pens: Piedzīvojumi Nekurnekadzemē» tiek augstu vērtēta ne tikai aizraujošo vizuālo efektu un spožā aktieransambļa, bet arī stāsta intrigas dēļ. Šī filma atšķirībā no ierastajiem stāstiem par brīnumzēnu Pīteru Penu atklāj pasaulslavenās leģendas pašu sākumu, proti, apstākļus, kā un kāpēc drosmīgais zēns nokļuva teiksmainajā fantāzijas salā Nekurnekadzemē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu