LG iepazīstina ar pirmo Android Wear viedpulksteni ar mobilo datu atbalstu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) iepazīstinājis ar viedpulksteni LG Watch Urbane 2nd Edition, kas ir pirmā Android Wear valkājamā ierīce, kura nodrošina mobilo datu savienojamību.

Ar iespēju savienoties, izmantojot 4G, 3G, Wi-Fi vai Bluetooth savienojumu, otrās paaudzes LG Watch Urbane sadarbojas ar Android viedtālruņiem, turklāt to iespējams lietot arī atsevišķi, kad tālruņa ņemšana līdzi nav praktiska vai ērta. Mobilo datu nodrošinātās funkcijas atšķirsies Android un iOS operētājsistēmās.

Jaunākais LG Watch Urbane piedāvā augstākās izšķirtspējas ekrānu salīdzinājumā ar šobrīd tirgū pieejamajiem viedpulksteņiem - 1,38 collu lielā apaļā OLED ekrāna izšķirtspēja ir 480x480 pikseļi un 348ppi. Pateicoties nerūsējoša tērauda 44,5 mm korpusam un izturīgai TPSiV elastomēra siksniņai, šis viedpulkstenis saglabā klasiska rokas pulksteņa labākas īpašības. 2nd Edition aprīkots arī ar augstas kapacitātes 570 mAh akumulatoru un Power Saving (enerģijas taupīšanas) režīmu.

Viedpulksteņa labajā pusē izvietotie trīs taustiņi nodrošina ātru piekļuvi tādiem uzstādījumiem kā kontakti, LG Health un aplikāciju saraksts. Ambient režīmu tagad iespējams ieslēgt vai izslēgt, vienkārši piespiežot galveno taustiņu. Papildus 16 iekļautām pulksteņa ciparnīcām tāpat tiks piedāvātas arī tādas ar fitnesu saistītas funkcijas kā sirds ritma uzraudzīšana, treniņa padomi un stresa līmeņa noteikšana.

«Valkājamo ierīču nozare turpina attīstīties un mēs spēlējam tajā aktīvu lomu, tirgum piedāvājot dažādas ierīces, kas piesaista dažādus patērētājus,» norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Juno Čo.

LG Watch Urbane 2nd Edition vispirms būs pieejams ASV un Korejā, kam sekos tirgus Eiropā, NVS, Āzijas un Tuvo Austrumu valstīs. Papildu informācija, tostarp cena un pieejamība, tiks vēlāk publiskota katrā valstī atsevišķi.

LG G Watch Urbane Galvenās specifikācijas:

  • Čipkopa: 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400.
  • Operētājsistēma: Android Wear (ar mobilo datu savienojamību)
  • Displejs: 1.38 collas P-OLED ekrāns(480 x 480/ 348 ppi).
  • Izmērs: 44.5 x 14.2 mm
  • Atmiņa: 4GB eMMC/ 768MB LPDDR3
  • Akumulators: 570 mAh
  • Tīkli: Bluetooth 4.1 / Wi-Fi / LTE / 3G
  • Sensori: akselerometers / žiroskops / kompass / barometers/ pulsometrs / GPS.
  • Krāsas: Ogļu melnā / Opāla zilā / Pienbaltā / Brūnā
  • Citas funkcijas: putekļu un ūdens izturīgs (IP67).
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu