Britu jaunieši nofilmē savas dzīves pēdējos mirkļus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašsaglabāšanās instinkta deficīts un pārgalvība ir paņēmuši ne viena vien autovadītāja dzīvību. Arī zemāk pievienotajā video redzamos divus britu jauniešus nogalināja pārgalvība, risks, vieglprātība.

Parasti šādi video nonāk arhīvā, nevis publiskajā telpā, tomēr šoreiz Saseksas policijai ir izdevies vienoties ar jauniešu vecākiem par video publiskošanu, cerot, ka tas pamudinās jaunos autobraucējus vairāk domāt ar galvu un neļauties neprāta kārdinājumam.

Šajā negadījumā bojāgājušie ir 20 gadus vecais Kails Kerfords un 21 gadu vecais Maikls Ouvens. Viņi dzīvību zaudēja brīdī, kad Kerforda vadītais Renault Clio ievērojamā ātrumā (ap 140 kilometriem stundā) ietriecās baznīcas sienā.

Maikla Ouvena māte, atļaujot policijai izmantot ierakstu, sacījusi, ka «pat viena izglābta dzīvība būs devusi jēgu šā video publiskošanai».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu