Rozītes vegānie auzu pārslu cepumi

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apburošā TV dīva Anna Rozīte pavāršovā «Labs ēdiens labiem draugiem. Ar Roberto Meloni» cepa vegānos auzu pārslu cepumus! Tie bija īsti vietā kopā ar Annas pagatavoto masala tēju jeb indiešu tēju ar pienu un garšvielām!

CEPUMIEM NEPIECIEŠAMI:

- 3 ļoti gatavi banāni;
- Auzu pārslas;
- Zemesriekstu sviests (var arī citu riekstu – mandeļu, makadamijas utt.);
- Rozīnes;
- Kanēlis;
- Vaniļas cukurs;
- 2-3 āboli;
- Auzu milti.

Bļodā rūpīgi ar dakšu sastampā nomizotos banānus. Pievieno aptuveni trīs ēdamkarotes riekstu sviesta, iemaisa banānu putrā. Pieber sauju rozīņu, nedaudz kanēļa, vaniļas cukuru un aptuveni glāzi auzu pārslu. Sarīvē pāris ābolus un pievieno cepumu mīklai. Ja masa liekas par šķidru, pēc vajadzības pieber auzu miltus.
Uz cepampapīra ar karoti veido cepumus vai arī gatavo masu iepilda mazās cepumu formiņās. Cep 180 grādos 15-20 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu