Skype lietotājs čatā varēs uzaicināt jebkuru citu lietotāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Skype izstrādātāji atklājuši, ka serviss tiks papildināts ar jaunu funkciju, ar kuru lietotājam būs iespēja ģenerēt speciālas saites un ar to palīdzību čatā uzaicināt jebkuru cilvēku pat tad, ja viņam nebūs sava Skype konta.

Jaunās Skype funkcijas lietošana būs gaužām vienkārša. Proti, lietotājam atliks vien Skype galvenajā pārlūkā nospiest atsevišķu ikonu, kas izveidos unikālu saiti uz sarunu, un to nosūtīt jebkuram interneta lietotājam pa jebkuru kanālu, kaut vai Facebook Messenger.

Saites saņēmējs savukārt varēs sarunai pievienoties, izmantojot Skype tīmekļa versiju, kura kļuva publiska šā gada jūnijā. Kas būtiski, sarunā varēs iesaistīties pat tāds cilvēks, kuram nav sava Skype konta, - viņam atliks vien norādīt savu lietotājvārdu. Mobilo ierīču lietotājiem gan nāksies instalēt Skype lietotni.

Šobrīd jaunā Skype saišu funkcija ir pieejama tikai tiem programmas lietotājiem ASV un Lielbritānijā, kuri ir veikuši pēdējo atjauninājumu. Jau tuvākajā laikā jaunā funkcija kļūs pieejama arī Skype lietotājiem citās valstīs.

Foto: Ekrānšāviņš no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu