Techart izziņo jaunu GTstreet R

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš vācu tūninga uzņēmums Techart izlaida uz 997.sērijas Porsche 911 GT2 RS bāzes veidoto GTstreet RS, ir pagājuši pieci gadi. Tagad kompānija cītīgi gatavo jaunu GTstreet R, kuram par bāzei ņemts 911 Turbo S, un apgalvo, ka ar to tiks ieviesti jauni standarti.

Kopš Techart 2001.gadā izlaida pirmās paaudzes GTstreet automobiļus uz 996 Turbo un 996 GT2 bāzes, zīmols GTstreet apzīmē simbiozi starp automobiļa lietojamību ikdienā, atšķirīgu dizainu un paaugstinātu veiktspēju slēgtā trasē. Citiem vārdiem sakot, Techart GTstreet sērijas mašīnas faktiski ir sacīkšu auto, ko var braukt arī uz darbu.

Jaunākais GTstreet sērijas auto pagaidām vēl top, taču, kad noslēdzošā praktisko testu fāze būs pabeigta, GTstreet R nonāks pārdošanā. Paredzams, ka tas notiks vēl šā gada laikā.

Tad arī būs zināmi pārbūvētās Porsche 911 Turbo S tehniskie raksturlielumi, kas jau standarta modelim ir visai iespaidīgi. Proti, Turbo S ir apgādāts ar 3,8 litru sešu cilindru bokserdzinēju, kurš attīsta 580 ZS un 750 Nm, un dod iespēju 100 km/h sasniegt 2,9 sekundēs un paātrināties līdz pat 330 kilometriem stundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu