Jautrā gaisotnē aizvadīta Latvijas un Krievijas hokeja leģendu spēle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. janvārī Arēnā Rīga tika aizvadīta spēle starp Latvijas un Krievijas hokeja veterānu komandām, kas tika veltīta Krievijas un Latvijas nopelniem bagātajam trenerim Vladimiram Jurzinovam, kurš no 1980. līdz 1989. gadam bija Rīgas DINAMO hokeja komandas galvenais treneris.

16. janvārī «Arēnā Rīga» norisinājās Latvijas un Krievijas hokeja leģendu draudzības spēle, kas veltīta ilggadējam trenerim Vladimiram Jurzinovam.

Šajā hokeja spēlē piedalījās Latvijas un Krievijas hokeja leģendas, kas dažādos laikos sasnieguši visaugstākās hokeja virsotnes, spēlējot, gan nacionālo izlašu sastāvos olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātos, gan klubu komandu sastāvos, kā arī lielākā vai mazākā mērā savas karjeras laikā ir bijuši saistīti ar Vladimiru Jurzinovu.

Latvijas hokeja veterānu komandas sastāvā uz Arēnas Rīga ledus spēlēja tādi pazīstami hokejisti kā Oļegs Znaroks, Mihails Šostaks, Aleksandrs Ņiživijs, Harijs Vītoliņš, Aigars Cipruss, Juris Opuļskis, Konstantīns Grigorjevs, Viktors Ignatjevs, Rodrigo Laviņš, Sergejs Naumovs u.c. Savukārt Krievijas hokeja leģendu komandas sastāvā spēlēja Vladimirs Miškins, Aleksandrs Jakuševs, Vladimirs Lutčenko, Aleksejs Morozovs, Aleksejs Kasatonovs, Igors Varickis, Aleksejs Kovaļenko, Maksims Mihailovskis, Dmitrijs Gogoļevs, Aleksandrs Guskovs, Aleksandrs Koroļuks, Aleksandrs Haritonovs, Dmitrijs Subbotins, Viktors Gordijuks u.c.

Spēli organizēja hokeja klubs DINAMO RĪGA sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju un Gazprom Export LLC.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu