Račs: Mūsu mīlestība, tāds «Mūzikas skaņu» stāsts

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mīlestības mēnesī, februārī, «STV Pirmā!» piedāvā dažādus sirsnīgus un emocionālus savstarpējo attiecību stāstus. «STV Pirmā!» vēlas lutināt skatītājas ar iedvesmojošiem, mīlestības piepildītiem stāstiem. Jau pavisam drīz sāksies jauns šovs «Randiņš ar mammu». Un jau otro nedēļu «STV Pirmā!» skatītājas var vērot un klausīties aizkustinošus stāstus «Es ticu otrai mīlestībai» ietvaros.

Ik nedēļu uzmanības epicentrā nonāk dažādi cilvēki, kas savu otru pusīti satikuši jau pieaugušā vecumā. Pāris atklāti un godīgi stāsta par iepazīšanos un attiecībām. Šajā nedēļā ikvienai skatītājai ir iespēja uzzināt, kā satikās un satuvinājās astrologs Andris Račs ar savu sievu Baibu. Abi stāsta ne tikai par iepazīšanās un satuvināšanās laiku, bet atklāj arī bildināšanas stāstu un ļauj uzzināt vairāk par abu kopdzīvi un sajūtām, esot kopā.

Mīlestības stāsti «Es ticu otrai mīlestībai» - no 26. janvāra otrdienu vakaros plkst. 22.00 televīzijas kanālā «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu