Joņevs 14. februāri iesaka atzīmēt «Dirty Deal Teatro»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakarā, 7. februārī, 360TV veidotajā un piedāvātajā «Kultūras domnīcā» studijā pulcēsies teātra kritiķe Līga Ulberte, mākslas kritiķe Aiga Dzalbe un rakstnieks Jānis Joņevs.

Domnīcas vadītājs Jānis Ozols ar viesiem spriedīs, kur smelties iedvesmu rakstīšanai, ko ar savu jauno izrādi vēlas pateikt Dž.Dž.Džilindžers un kur slēpjas Normunda Šnē veiksmes atslēga.

TVnet lasītājiem iespējams ieklausīties, kā pie rakstu darbiem strādā Jānis Joņevs un kādus ieteikumus par rakstīšanu noslēpumu viņam atklājis Aleberts Bells. Studijas viesi dalās ieteikumos, ko vērts apmeklēt un redzēt februārī, raugoties uz mākslas un kultūras pasauli.

Līga pauž labus vārdus par «Dirty Deal Teatro» izrādi «Andrievs Niedra», Aiga iesaka vairākas izstādes, ko nepalaist garām. Arī Jānis iesaka «Dirty Deal Teatro», kurā lieliski atzīmēt 14. februāri, ja ir vēlme šos svētkus kā svinēt.

Iegriezies 360TV un skaties «Kultūras domnīcu» katru svētdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu