Gorbunova: Lai saprastu, ka sevi jāmīl, patiesībā nav jālasa sieviešu žurnāli

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

360TV skatītājiem jau otro nedēļu katru ceturtdienas vakaru iespējams skatīties «Viņas lielo interviju», ko vada Grēta Gorjučko. Ik nedēļu tā ir īpaša saruna ar īpašu personību, kas ar savu rīcību un darbību ietekmējusi procesus un norises sabiedrībā, kas spēj iedvesmot un iedrošina noticēt saviem sapņiem. Pirms nedēļas bija iespējams ieklausīties sarunā ar aktrisi Zani Daudziņu, savukārt šovakar, 11. februārī, gaidāma saruna ar Ingu Gorbunovu.

TVnet lasītājiem ļauts jau tagad noskatīties videofragmentus no gaidāmās sarunas. Vienā no tiem Inga atbild uz dažādu skatītāju uzdotajiem jautājumiem, piemēram, par drukātās preses nākotni vai Ingas mīļāko gadalaiku. Otrajā videofragmentā Inga apstiprina vai noliedz dažādus izskanējušus apgalvojumus, kurus Inga it kā pati teikusi - vai tomēr nav teikusi. Piemēram, to, ka Inga pati nelasot žurnālus.

«Viņas lielā intervija» vadītāja Grēta Gorjučko stāsta, kāpēc gūst gandarījumu no šādām sarunām: «Man vienmēr ir patikusi saruna, kas noris tikai starp diviem cilvēkiem, jo tad neviens to nespēj ne izsist, ne pārraut, ne arī kā citādi to aizvirzīt prom no būtības. Tad tajā nav tieksmes uz «small talk» vai izlikšanos, ko visi mēdzam darīt, esot kompānijās.»

Iegriezies 360TV un skaties raidījumu «Viņas lielā intervija» katru ceturtdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu