Mareks Mejeris: Porziņģis lielāko daļu var saukt par sīkajiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie Gustava Terzena 23. februārī Lattelekom kanāla TV360 raidījumā «Sporta domnīca» viesojas Latvijas izlases un «VEF Rīga» basketbolists Mareks Mejeris. Diskusijā piedalās arī divi žurnālisti - Niks Gaigalietis un Jānis Celmiņš.

Šoreiz Terzens ar saviem viesiem runās par Maira Brieža iznācienu boksa ringā, Martina Dukura un Oskara Melbārža zeltiem pasaules čempionātos. Savukārt Nedēļas personība šonedēļ ir Mejeris.

Jau tagad iespējams noskatīties interviju ar Mareku Mejeri, kurš atklāj daudz interesanta par basketbolu, faniem, arī atmiņām par kopā pavadīto laiku ar Kristapu Porziņģi un daudz ko citu. Tāpat raidījumā abi žurnālisti kopā ar domnīcas vadītāju apspriež Brieža lielisko sniegumu, runā par boksa pasauli un šā sporta aizkulisēm. Visi trīs kungi apspriež izcilos panākumus uz ledus – bobsleja un skeletona medaļas.

Iegriezies 360TV un skaties «Sporta domnīcu» katru otrdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu