Neparasti: Divas māsas, latvietes, satiekas pēc 25 gadu atšķirtības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šovs «Starp mums runājot» piedāvā ieklausīties meksikāņu seriāla cienīgā stāstā par divām Latvijā dzīvojošām sievietēm – dvīņumāsām, kuras viena otru atrada un sastapa vien pieaugušas. Abas māsas – Inga un Karīna - tika šķirtas tālajā 1964. gadā jau dzemdību namā, kad bija pavisam maziņas.

Viena no māsām – Karīna - par savas dvīņumāsas eksistenci uzzināja diezgan agrā vecumā, bet Inga par to uzzināja, vien sasniegusi 18 gadus, kad sāka notikt dažādi dīvaini notikumi.

Lai arī abu meitenīšu nošķiršana bija vecmāmiņas lēmums, no ģimenes šķirti augusī Inga ir piedevusi savai vecmāmiņai un arī mammai šo izvēli.

Atjaunojušas attiecības

Galvenais, ka Inga ir atradusi māsu, ar kuru viņu šobrīd vieno cieša draudzība, kopīgi hobiji, regulāri ceļojumi. Šis stāsts ir jādzird no pašu māsu mutes, citādi var nenoticēt – tieši tik neticami un pārsteidzoši tas izklausās!

Visu interviju ar abām māsām Karīnu un Ingu, kas viena otru atrada pēc 25 gadu atšķirtības, TVnet lasītājiem iespējams noklausīties un ieraudzīt savām acīm jau tagad. Neticami, elpu aizraujoši un ļoti aizkustinoši, kas ir atgadījies tepat Latvijā!

Sarunu šovs «Starp mums runājot» katru otrdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu