Kā savā virtuvē pagatavot īstus turku saldumus?

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 360TV

Sestdienas, 5. marta, 360TV veidotajā «Hobiju domnīcā» tās vadītāja Laura Jēkabsone kopā ar saviem viesiem studijā runāja par valsti, kura atrodas divās pasaules daļās - Āzijā un Eiropā, un tā ir Turcija. «Hobiju domnīcas» studijā viesos aicināta režisore Aija Strazdiņa un projekta «100 latviešu stāsti» dalībnieks Kristaps Jēkabsons. Visi trīs studijā runāja par Turcijas dabu, cilvēkiem un virtuvi.

TVNET lasītājiem iespējams noskatīties video ar mūziķi Lauri Reiniku, kurš iesaka, ko apskatīt, ko pagaršot un kādēļ vispār ir vērts posties uz Turciju. Kā zināms, Lauris Reiniks pats gana bieži un regulāri mēdz braukt uz saulaino un silto Turciju.

Tāpat iespējams ieklausīties studijas viesu sarunā par turku ēdienu un tējas dzeršanas tradīcijām.

Tiem, kuri iecienījuši turku saldumus, iespējams noskatīties video recepti un censties pašiem mājās savā virtuvē pagatavot turku saldumus.

Iegriezies 360TV un skaties «Hobiju domnīcu» katru sestdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu