Andrejs Ēķis atklāti par dzīvi un pirmās sievas zaudēšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pērnā gada rudenī 360TV sāka veidot un saviem skatītājiem piedāvāt interviju ciklu «100 personības līdz Latvijas simtgadei» - sarunas ar personībām, kuras cildinājušas un nesušas Latvijas vārdu tālu aiz dzimtenes robežām, guvušas ievērojamus panākumus kino nozarē, sporta laukumā, ideju un tehnoloģiju pasaulē, mākslā un mūzikā.

Iesāktā tradīcija tiek turpināta, un visu martu ir iespēja tuvāk iepazīt personības, kuras veidojušas un turpina veidot Latvijas vēsturi, vienlaikus var censties saprast, kā tās izveidojušās par izcilībām. 7. marta vakarā būs iespējams uzzināt ko vairāk par kino producentu un režisoru Andreju Ēķi, kuru izvaicās Kino domnīcas vadītājs Kaspars Breidaks.

Tā būs atklāta un godīga saruna par dzīvi, ideālajām attiecībām ar otru cilvēku, bērnu audzināšanu, arī kino, darbu televīzijā un dzīvi pēc personīgās traģēdijas

- pirmās sievas zaudēšanas. Iegriezies 360TV un ieklausies sarunā ar Andreju Ēķi 7. martā plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu