ASV no iemidzināšanas izglābj sunīti ar diviem deguniem

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Suņu ķērāju uz ielas sagūstīts suņuks vārdā Tobijs ticis pie otras iespējas dzīvē, kad viņu īsi pirms plānotās iemidzināšanas nolēma adoptēt kāda ģimene. Sunītis ģenētiskas īpatnības dēļ ir ar diviem deguniem, taču jaunie saimnieki suņuku tāpēc mīlot vēl jo vairāk, vēsta «Reuters».

Kalifornijas štata dzīvnieku patversme sunīti centās piedāvāt adopcijai, taču atsaucība nebija liela Tobija neparastā izskata dēļ.

Kādu dienu patversmes sludinājumu pamanīja vīrs vārdā Tods Rejs, kura aizgādnībā tiek rīkotas tā dēvētās dīvaiņu izrādes, kur interesenti var aplūkot gan cilvēkus, gan dzīvniekus, kurus vieno neparasts izskats. Adopcija notika pēdējā brīdī - patversme jau bija nolēmusi Tobiju iemidzināt.

Tobijs tagad kļuvis par pilntiesīgu Toda Reja ģimenes locekli. Saimnieks saka, ka divu degunu dēļ Tobijs varot lepoties ar īpaši labu ožu. Reja un viņa sievas mājā ir vēl divi citi suņi ar fiziskiem defektiem - pieckājains miniatūrais pinčers vārdā Rokijs un čivava Pinkijis, kuram ir tikai divas kājiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu