Lāču zeme Kanāda

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļā 360TV «Hobiju domnīcā» tās vadītāja Laura Jēkabsone pievērsīsies valstij, kurā hokejs ir reliģija un kurā var sastapt baltos lāčus. Jā, jūs sapratāt pareizi – 2. aprīlī «Hobiju domnīca» pievērsīsies tālajai Kanādai. Studijā viesos gaidāms aktīvās atpūtas piekritējs Raimonds Dombrovskis, deju kolektīva «Ačkups» prezidente Dārta Ose-Bērziņa, kā arī operators un režisors Matīss Spaile. Abi kungi atklās stāstus par savu satikšanos ar baltajiem lāčiem Kanādā. Abus stāstus TVnet lasītājiem iespējams noskatīties jau tagad.

Matīsa sastapšanās ar balto lāci norisinājusies gana mierīgi – viņš gribējis izmest loku pa apkārtni un, pamanījis lāci ēdot ogas, klusi un mierīgi atkāpies un devies prom. Matīss atklāj, ka viņam Kanādas briesmas patīkot labāk, jo tur tuvojošās bīstamības varot sadzirdēt (čabinot krūmus vai kokus). Savukārt citās eksotiskās valstīs briesmas tā arī var nepamanīt, kamēr neesi tām uzkāpis – piemēram, skorpionam.

Foto: Ekrānšāviņš

Tikmēr Raimonda tikšanās ar lāčiem izvērtusies daudz bīstamāk. Izrādās, ka viņš par balto lāču ieraudzīšanu sapņojis jau sen un ilgi plānojis šo tikšanos. Iesākumā ceļā ticis plānots aizvadīt 12 dienas, tomēr jau apmēram trešajā dienā visi biedri bija vienisprātis, ka gribas šo vietu pamest. Tas bijis tādēļ, ka ap to laiku viņus jau bija ielenkuši lāči, uztverot piedzīvojuma meklētājus kā barību. Esot pat noticis uzbrukums, kura rezultātā nācies vienu no lāčiem nogalināt. Beigās sanācis, ka ilgi lolotais sapnis diezgan ātri tika izsapņots un aprāvies.

Iegriezies 360TV un skaties «Hobiju domnīcu» ik sestdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu