Uzņēmējs Gundars Skudriņš 360TV interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

360TV īpašajā interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Jānis Palkavnieks uz sarunu ir aicinājis uzņēmēju Gundaru Skudriņu, lai meklētu atbildes uz dažādiem jautājumiem, tostarp, kāds sakars lidojumiem ar augu audzēšanu, kam jāpiedzimst ar uzņēmējdarbības gēnu, kā arī, vai Gundara bērni mantojumā saņems viņa uzņēmumus?

Piedāvājam Jūsu uzmanībai piecus fragmentus no J.Palkavnieka sarunas ar G.Skudriņu, kuros raidījuma viesis apgalvo, ka Latvijas stabilitātes pamats un reizē posts ir pagrabi. Kāpēc? Tāpēc, ka latvietis pagrabu dēļ var atļauties ziemā nestrādāt.

Šajā sarunā uzņēmējs arī atklāj, kur slēpjas Cēsu priekšrocības un kāpēc viņš sevi sauc par cēsnieku. Tāpat Gundars runā par to, kāpēc viņam tīk uzņēmējdarbības process, un, kādi uzņēmēji ir viņa autoritātes. Vēl iespējams uzzināt, kāpēc kāds no viņa uzņēmumiem/ uzņēmējdarbības veidiem izpelnās vislielāko uzmanību. Izrādās, tas ir tāds, kuram «neiet». Un noslēgumā viņš runā par uzņēmējdarbību un māņticību - kā tā rodas, un kāpēc savus uzņēmumus Gundars saviem bērniem neatdos par baltu velti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu