Rīgā iereibusi dāma ar 193 km/h bēg no policijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Vakarnakt (naktī uz 3.maiju) īsi pirms pusnakts Babītes novadā Ulmaņa gatvē, patrulējot ar netrafarēto transportlīdzekli, Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki fiksēja lielā ātrumā braucošu Subaru Legacy ar Krievijas valsts reģistrācijas numura zīmi. Ceļa posmā, kur atļauts braukt ar ātrumu 90 kilometri stundā, steidzīgais transportlīdzeklis Jūrmalas virzienā devās ar ātrumu līdz pat 193 km/h, liecina Valsts policijas ieraksts sociālajā tīklā Facebook.

Pamanot pārkāpēju, likumsargi nekavējoties sekoja un jau pēc mirkļa panāca to. Apturot pārkāpēja transportlīdzekli, policisti konstatēja, ka to vadīja kāda 1976.gadā dzimusi sieviete. Turklāt Speciālo uzdevumu nodaļas darbiniekiem radās aizdomas, ka sieviete varētu būt alkohola reibumā, tādēļ viņi veica pārbaudi. Aizdomas apstiprinājās –

sievietes izelpā tika konstatēta 1,15 promiļu liela alkohola koncentrācija.

Par šo pārgalvību 39 gadus vecajai sievietei var tikt piemērots administratīvais arests no piecām līdz desmit diennaktīm, uzlikts naudas sods no 850 līdz 1200 eiro, kā arī atņemta transportlīdzekļa vadīšanas apliecība uz diviem gadiem. Savukārt par ātruma pārsniegšanu sievietei var piemērot naudas sodu no 360 līdz 480 eiro apmērā, tāpat arī šajā sankcijā paredzēta autovadītāja apliecības konfiskācija uz laiku līdz sešiem mēnešiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu