Policists no degoša auto izglābj cilvēku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Policijas patruļmašīnā uzstādīts video reģistrators iemūžinājis dramatiskus notikumus, kuri aizvadītajā svētdienā risinājušies netālu no Enkoridžas Aļaskas štatā (ASV).

Brīdī, kad dzīvība karājas mata galā, atliek cerēt vien uz apkārtējo atsaucību. Tieši pateicoties tai, aizvadītajā svētdienā izdevies glābt kāda vīrieša dzīvību netālu no Aļaskas štata lielākās pilsētas Enkoridžas notikušas avārijas vietā. Viņa vadītais auto satiksmes negadījumā bija apgāzies uz sāniem un aizdedzies.

Tiktāl kungs, kura vārdu aģentūra Reuters nemin, dzīvībai bīstamas traumas nebija guvis un būtu varējis no attāluma noskatīties, kā liesmas iznīcina viņa auto. Taču, tā kā vīrieša roka bija iespiesta zem mašīnas, viņš nespēja paša spēkiem izkļūt no liesmu pārņemtā salona.

Laimīgā kārtā notikuma vietā laikus ieradās policists Maikls Vīnstra, kurš ar notiekošā vērotāju palīdzību sekmīgi spēja nedaudz pacelt auto, atbrīvot cietušā vadītāja lauzto roku un novērst ļaunāko.

Video, kuru uzfilmējis policijas automobilī uzstādītais video reģistrators, dzirdams, kā avarējušā auto vadītājs nosaka: «Man jau šķita, ka es miršu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu