«Weekend Festival Baltic» - jau rīt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Festivāla organizatori sūta saulainus sveicienus no Pērnavas un foto no darba procesa, kā organizatoru komanda operatīvi būvē festivāla teritoriju, lai sākot no rītdienas jau varētu priecēt festivāla apmeklētājus.

Jau iepriekš ziņots, ka no 4. līdz 6. augustam Pērnavas pludmalē norisināsies Baltijas valstīs lielākais deju mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic», kur uz četrām skatuvēm kāps vairāk nekā 80 mākslinieku no visas pasaules.

«Weekend Festival Baltic» - jau rīt!
«Weekend Festival Baltic» - jau rīt! Foto: Harry Tiits
«Weekend Festival Baltic» - jau rīt!
«Weekend Festival Baltic» - jau rīt! Foto: Harry Tiits

Festivālā uzstāsies tādi deju mūzikas grandi kā - Tiesto, Afrojack, Dmitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, kā arī Avicii, kuram šī būs pirmā, bet diemžēl arī pēdējā uzstāšanās Baltijā, jo mākslinieks ir nolēmis izbeigt savu skatuves mākslinieka karjeru un turpināt nodarboties ar mūzikas producēšanu.

«Weekend Festival Baltic» programma

No Latvijas māksliniekiem festivālā uzstāsies arī «Prāta vētra» un apvienība «P.e.R.».

Festivāla organizatori apstiprina, ka pašlaik ir pārdoti 97% biļešu no kopējā biļešu skaita, varam, iespējams, prognozēt, ka arī šogad festivāls būs izpārdots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu