Līvmane par to, kā skatuve sadedzina temperatūru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. maijā 360TV īpašajā interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei Kaspars Breidaks studijā sarunāsies ar Dailes teātra aktrisi Akvelīnu Līvmani. Interesanti, ka viņa ir studējusi arhitektūru, bet pēdējos gados profesionāli strādā par astroloģi. Šajā sarunā aktrise atbildēs uz jautājumu par mīlestību, tās izpausmes veidiem, kā arī aizskars daudzas citas saistošas un interesantas tēmas. TVnet lasītājiem ir iespēja jau tagad noskatīties nelielu fragmentu no gaidāmās intervijas, kurā studijas viešņa stāsta par aktiera darbu.

Gaidāmajā sarunā aktrise Akvelīna Līvmane vadītājam Kasparam Breidakam uzticēs stāstu, kā savulaik gājusi uz provēm slavenai latviešu filmai Motociklistu vasara. Aktrise atceras, ka tobrīd viņai esot bijusi temperatūra 39 grādi. Akvelīna Līvmane sev izskaidro, ka tas kļuva par iemeslu, kādēļ viņa netika paņemta lomai šajā filmā.

Uz jautājumu, vai bieži sanāk strādāt tādos brīžos, kad gribas palikt mājās un gulēt gultā, Akvelīna Līvmane atzīst, ka aktierim nav izejas, jo ir jāspēlē teātrī. Viņa uzskata, ka radošs darbs sadedzina temperatūru, jo ļoti bieži esot tā, ka, nospēlējot izrādi, arī temperatūra ir pazudusi. Lai redzētu visu sarunu ar aktrisi un astroloģi Akvelīnu Līvmani, nepalaid to garām pirmdien, 30. maijā.

Iegriezies 360TV un skaties sarunu ar Akvelīnu Līvmani pirmdien, 30. maijā, plkst. 21.00 interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu