Spāņu tūrists pamatīgā alkohola reibumā atkailinās Vecrīgas ielās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties siltajam laikam, aizvien biežāk Rīgas pašvaldības policija saņem informāciju no Videonovērošanas centra darbiniekiem, kuri pamanījuši vairākas personas, kuras asu emociju iegūšanas nolūkos atkailinās Vecrīgas ielās, teikts policijas ierakstā Facebook.

26.maija agrā rīta stundā no pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem saņemta informācija par kādu jaunieti, kurš atkailinājies Mārstaļu ielā. Jaunais vīrietis vairāku cilvēku klātbūtnē bija novilcis bikses, bet kādu brīdi vēlāk viens no jaunieša draugiem pēc puskailā vīrieša iepliķēšanas palīdzēja bezrūpīgajam tūristam apģērbties.

Ekipāžai ierodoties notikuma vietā, jaunietis jau bija apģērbies un kategoriski noliedza, ka būtu atkailinājies. Policijas darbinieki norādīja uz netālu esošo videokameru, pēc kā vīrietis atzinās savās darbībās. Persona aizturēta un nogādāta dežūrdaļā, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu. Tāpat veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, kuras laikā konstatēts, ka persona ir 2,31 promiles reibumā.

Ņemot vērā visus lietas apstākļus, lieta izskatīta uz vietas, personai piespriests naudas sods 250 eiro apmērā.

Visbiežāk iereibušie tūristi policijas darbiniekiem atzinušies, ka slēguši derības vai metuši monētu, kuram no draugu kompānijas puskailam būtu jāskrien pa Vecrīgas ielām vai jāveic citas huligāniskas darbības. Gadās arī dažādas konfliktsituācijas izklaides vietās. Visas šīs pārgalvības beidzas Rīgas pašvaldības policijā, kur bezrūpīgie tūristi saņem sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu