Trešajā «Holi» krāsu festivālā «Frano Franco» un «The Ludvig» (festivāls atcelts)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vasarā, 3. jūnijā, Rīgā, Lucavsalā, notiks trešais «Holi» krāsu festivāls, informēja festivāla projekta vadītāja Rūta Doveika. Šogad festivālā tiek solīta krāšņa mūziķu un dīdžeju programma, daudzpusīgas aktivitātes visai ģimenei aktīvās atpūtas, mākslas un sporta zonās, kā arī kopīgā krāsu mešana. Jau zināms, ka uzstāsies divi Eirovīzijas dalībnieki - grupa «Frano Franco» un «The Ludvig».

"Latvijā "Holi" krāsu festivāls" pirmo reizi notika 2015. gadā ar mērķi raisīt Latvijas sabiedrībā prieku un laimi, nojaucot izveidotās sociālās barjeras un ļaujoties mirkļa burvībai. Vērojot pirmā un pērnā gada festivāla apmeklētājus un viņu emocijas, nešaubīgi varu teikt, ka mums ir izdevies mērķi sasniegt. Tāpēc esam gatavi veiksmīgi iesākto turpināt," pauda festivāla idejas autors Zigurds Kursišs.

Pēc Doveikas stastītā, «Holi» krāsu festivāla saknes meklējamas Indijā, kur tas ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem festivāliem. Festivālu raksturo prieks, dzīves svinēšana, dziedāšana un dejošana. Tie ir prieka radīšanas svētki, laiks, kad viss tiek piedots.

Biļetes uz «HOLI krāsu festivālu» iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, kā arī pasākuma organizatoru mājas lapā www.holi.lv. Pieejamas dažādas biļešu kategorijas – bērnu, ģimenes, grupas un īpašā komplekta biļete.

holi.lv/festivals

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu