«BET» balvu ceremonijā godina Prinsu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Amerikas Savienotajās Valstīs pasniegtas ikgadējās BET («Black Entertainment Television Awards») balvas. Ceremonija aizvadīta politiskās noskaņās, kā arī godināts tika mūžībā aizgājušais ģēnijs Prinss.

Ceremoniju atklāja dziedātājas Bejonsē un repera Kendrika Lamāra (Kendrick Lamar) uzstāšanās uz īpašas ūdens skatuves ar dziesmu «Freedom», pirms kuras atskaņots runas fragments no Mārtina Lutera Kinga slavenās uzrunas «I have a dream».

Saņemot balvas, vairāki mūziķi un aktieri uzsvēra to, ka sabiedrībai ir jādara daudz vairāk, lai mazinātu rasismu ASV un pasaulē kopumā. Tika skarts arī ieroču un vardarbības jautājums un Brexit iznākums.

Īpašs priekšnesums tika veltīts dziedātājam un dziesmu autoram Prinsam, kurš mira 21. aprīlī. Meistara dziesmas izpildīja Erika Badu (Erykah Badu), Džanele Monē (Janelle Monáe), The Roots, Bilāls (Bilal), Stīvijs Vonders u.c.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu