Iespaidīgi: lidmašīna knapi pagūst nosēsties pirms spārna aizdegšanās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Singapūras lidostā šodien ārkārtas nosēšanos veica «Singapore Airlines» lidmašīna. Īsi pēc piezemēšanās aizdegās lidmašīnas labā spārna dzinēji, vēsta CNN.

Brīdī, kad lidmašīnas spārnu pārņēma liesmas, lidmašīnā vēl atradās pasažieri.

«Mēs bijām tik tuvu nāvei! Es joprojām atrodos lidmašīnā ar citiem pasažieriem. Taču domāju, ka tagad esam drošībā,» vietnē «Facebook» rakstīja lidmašīnas pasažieris, kurs lidaparāta degšanu iemūžināja arī video.

Īsā laikā ieradās arī lidostā norīkotie ugunsdzēsēji, un liesmas tika apslāpētas.

Foto: EPA/LETA

«Boeing 777-300ER» lidmašīnā no Singapūras lidostas pacēlās ap pustrijiem naktī 27. jūnijā, lai dotos uz Milānu Itālijā. Tajā atradās 222 pasažieri un 19 apkalpes locekļi.

Divas stundas pēc pacelšanās lidmašīnas drošības iekārtas informēja par tehniskām problēmām ar dzinēju eļļu, tāpēc lidmašīna nekavējoties devās atceļā uz Singapūru.

Īsi pēc nosēšanās lidmašīnas labo spārnu pārņēma liesmas.

«Singapore Airlines» un lidosta sākusi incidenta izmeklēšanu. Neviens pasažieris nav cietis, un viņi jau šodien uz Milānu dosies ar citu lidmašīnu.

Foto: EPA/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu