Saruna ar Gunu Zučiku par mūziku Latvijā, Eiropā un par laiku pašai sev!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVnet lasītājiem tiek piedāvāts noskatīties video interviju ar Gunu Zučiku, kas norisinājusies televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot». Guna vairākus gadus bijusi grupas «Prāta vētra» starptautisko un sabiedrisko attiecību menedžere, bet, pārtraukusi darbu ar šo grupu, tagad sevi pilnībā velta «Carnival Youth» menedžeres darbam. Šajā intervijā Guna stāsta par darbu un par personīgo dzīvi. Savukārt visu sarunu šovu, kurā varēs sastapt arī citas interesantas personības, pilnā garumā varēs noskatīties 28. jūnijā plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

Gaidāmajā sarunā Guna Zučika atklāj, ka daudz laika pavadījusi ārzemēs, bet nevarot pateikt, kur jūtas labāk - Latvijā vai ārpus tās. Gunai patīk ceļot un iepazīt jaunas kultūras. Runājot par darbu, Guna sapratusi: ja būtu jāstrādā tikai Latvijas iekšējā tirgū, tad negribētu šādi darboties, jo viņai esot nepieciešams starptautiskais izaicinājums mūzikas industrijā. Guna atklāj, ka viņai ir paveicies, jo grupa «Carnival Youth» ir pietiekami interesanta ārzemju tirgum un, kā viņa atklāj, šobrīd esot klusums pirms grupas otrā albuma. Pirmais albums janvārī veiksmīgi ticis atzīmēts mūzikas industrijas konferencē Nīderlandē. Grupa saņēmusi Eiropas Savienības balvu, kas tiek piešķirta 10 Eiropas māksliniekiem par debijas albuma sasniegumiem ārpus savas dzimtenes. Šī balva tiekot pasniegta pop, roka un deju žanros. Studijas viešņa uzskata, ka šāda balva ir labs rādītājs jaunajiem mūziķiem - ka tas ir iespējams, un Eirovīzija nav vienīgais veids, kā ko izdarīt ārpus Latvijas.

Runājot par personīgo dzīvi, Guna uzskata, ka darbs, ko šobrīd dara, būtu savienojams arī ar ģimeni un bērniem, bet visam esot savs laiks. Tomēr upurēt darbu ģimenes dēļ viņa negribētu. Vienīgi tādā gadījumā, ja tas būtu viņas pašas lēmums, nevis ultimāts no otra cilvēka puses. Tas ir neliels ieskats otrdienas sarunu šovā, bet stundu garo tikšanos ar interesantiem viesiem skaties jau otrdienas vakarā televīzijā « STV Pirmā!»

Nepalaid garām sarunu šovu «Starp mums runājot» 28. jūnijā plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

Daži citāti no sarunas ar Gunu Zučiku:

Par to, vai iepazīstas internetā: «Man ir Tindera aplikācija, jā.»

Vai varētu upurēt karjeru ģimenes dēļ: «Nu tad acīmredzot tas.. tur kaut kas jau pamatā ir kaut kāda kļūda. […] nevajag ar šādu cilvēku veidot attiecības, ja viņš tevi nepieņem tādu, kāds tu esi.»

Vai uztrauc vecums: «Man liekas, ka tad, kad tuvojas kaut kādi tie cipari, tad vienmēr ir tāds […] nu ko, kā, ko paspēt, kas tagad. Un tad tā dzimšanas diena paiet un viss kārtībā.»

«Protams, ik pa laikam aizmirsti: paga, cik man tur bija tie gadi […]»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu