Rīgas centrā sākas gada vērienīgākie ielu remontdarbi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lāčplēša ielā Rīgā piektdien, 15.jūlijā, uzsāks ceļa seguma atjaunošanas darbus, informēja Rīgas domē (RD).

Ceļa remontdarbu laikā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi.

RD informēja, ka seguma atjaunošanas darbi tiks veikti posmā no Salu tilta līdz Avotu ielai. Maksimālais atļautais braukšanas ātrums būs 30 kilometri stundā un tiks slēgta viena braukšanas josla katrā virzienā. Nepieciešamības gadījumā sabiedriska transporta pieturvietas tiks pārvietotas, par ko tiks ziņots atsevišķi.

Būvdarbu laikā tiks mainīts segums ne tikai brauktuvei, bet arī pieguļošajām ietvēm. Gājējiem jāņem vērā, ka ietvju posmi, kuros tiks veikti seguma atjaunošanas darbi, tiks slēgti. Būvniekiem uzdots nodrošināt pārvietošanās iespējas pa brauktuvi, norobežojot to no kopējās transportlīdzekļu plūsmas.

RD norādīja, ka nākamajā nedēļā ceļu satiksmes ierobežojumi tiks ieviesti arī Brīvības ielā - visā tās garumā būs apgrūtināta satiksme un gaidāmi sastrēgumi.

Šajā būvsezonā Rīgā plānoti apjomīgi seguma atjaunošanas darbi visas Lāčplēša ielas garumā, Brīvības ielā no Aspazijas bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Silciema ielai, kā arī Juglas ielā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu