Štrombergs: Neviens uz mani neizdara lielāku spiedienu kā es pats

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Neviens uz mani neizdara lielāku spiedienu kā es pats,» komentējot savu gatavību Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, TVNET sacīja divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs. Viņš četrgades nozīmīgākā sporta foruma atklāšanas ceremonijā 5. augustā būs Latvijas delegācijas karognesējs.

Štrombergs ir 2008. gada Pekinas un 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempions. Viņš tāds ir vienīgais. Jau iepriekš 29 gadus vecais valmierietis publiski bija izteicies, ka šīs viņam sportista karjerā būs pēdējās Olimpiādes spēles.

«Šī ir lieliska iespēja - cīnīties par pēc kārtas trešo olimpisko zelta medaļu. Pasaulē ir ļoti maz sportistu, kuri kaut ko tādu var teikt. Cenšos nestresot un nedomāt, gatavojos pēc labākas sirdsapziņas. Ja veiksme būs manā pusē, tad viss būs kārtībā,» TVNET pastāstīja viena no Latvijas lielākajām cerībām Rio.

Pēc atklāšanas ceremonijas Štrombergs dosies uz Floridu, kur gatavosies startiem. Īsi pirms pašam sacensībām viņš atgriezīsies Brazīlijā. BMX sacensības risināsies olimpisko spēļu otrajā pusē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu