Naumova piedāvā bērnudārza audzinātājai izsaukt policiju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar aizraujošajā «STV Pirmā!» sarunu raidījumā «Starp mums runājot» viesosies lieliskā dziedātāja Marija Naumova. Valdis Melderis, ar kuru viņa nereti tiekas dažādos pasākumos, piedāvās uzspēlēt spēli, kur Marijai jāatbild uz dažādiem āķīgiem jautājumiem.

Tostarp būs arī bērnudārza audzinātājas zvans, kur satraukta dāma klausulē sūdzēsies, ka viņas bērns nepiedienīgi uzvedas. Smiedama Marija klausulē, kas realitātē ir skaista augstpapēžu kurpe, teiks, ka diemžēl nekādi nevar attālināti palīdzēt. Pa jokam Marija piedāvās arī izsaukt policiju, lai novērstu bērna nepiedienīgo rīcību, vai arī pati personīgi doties glābt dārziņa audzinātāju, solot ierasties pēc pusstundas.

Tāpat viņa šajā spēlē nespēs dusmoties uz vīru, kurš iestrēdzis nedēļu ilgā ballītē, un beigās nodziedās neticami skaistu šūpuļdziesmu franču valodā.

Izbaudi visu «Starp mums runājot» raidījumu šovakar plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu